Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Αρτάκη – Προμελετημένο έγκλημα «βλέπουν» οι αρχές

Οι αρχές αναζητούν τους δράστες του τροχαίου που προσπάθησαν να το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα   

Ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουνίου μετά από σύγκρουση  ΙΧ στον κεντρικό δρόμο της Νέας Αρτάκης, όπου 37χρονος Ρομά έχασε την ζωή του και 3 ανήλικα παιδιά τραυματίστηκαν . 

Σύμφωνα με  τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, το τροχαίο φαίνεται ότι ήταν προμελετημένο. 

Συγκεκριμένα το ΙΧΦ στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά, ένας εκ των οποίων και ο 37χρονος που έχασε την ζωή του, κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Χαλκίδα, όταν ένα ΙΧΦ από την αντίθετη κατεύθυνση προσπάθησε να το εμβολίσει, με τον 37χρονο να αποφεύγει τη σύγκρουση, όταν ένα δεύτερο ΙΧ φορτηγό προσπάθησε να κάνει το ίδιο, και εν τέλη συγκρούστηκε με το όχημα.

Οι δύο συνεπιβάτες μαζί με τα παιδιά που ήταν μέσα μόλις αντιλήφθηκαν ότι θα γίνει σύγκρουση απομακρύνθηκαν από το όχημα, εν κινήσει, ενώ στην προσπάθεια του και ο 37χρονος να απομακρυνθεί τραυματίστηκε σοβαρά από την αναπόφευκτη σύγκρουση.

Ο 37χρονος αρχικά μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα προς το Νοσοκομείο Χαλκίδας, όταν κατά την διάρκεια της μεταφοράς ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε να κατευθύνεται στο σημείο οπότε και παρέλαβε τον νεαρό άνδρα από το ιδιωτικό όχημα.

Ο 37χρονος πατέρας τριών παιδιών και παππούς κατέληξε στο Νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές αναζητούν τους δράστες του τροχαίου ενώ προχωρούν στην ανάλυση όλων των στοιχείων για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
 

Πηγή: eviathema.gr