Τάκης Θεοδωρικάκος: Αγωγή στον απόστρατο αστυνομικό - «Θα τους πάω μέχρι τέλους»

«Με την τιμή και την υπόληψη του γιου και της οικογένειας μου δεν θα αφήσω κανέναν να παίζει. Αποκαλύφθηκαν όλα και θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται από πίσω» τόνισε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη

Μήνυση και αγωγή 500.000 ευρώ κατά του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ κατέθεσε ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Παράλληλα, μήνυση θα καταθέσει και ο γιος του.

Βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε:

«Υπέβαλα μήνυση προ ολίγου εναντίον του αποστρατευθέντα αξιωματικού για την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου… Η σκευωρία κατέρρευσε από τους ελέγχους.

Οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τους ελέγχους στην παρέα των τεσσάρων νεαρών πριν από δεκαπέντε μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αξιωματικός κατέθεσαν – και έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα – πως ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν ευρέθη ουδέν μεμπτόν.

Το στοιχείο αυτό αποτελεί πλέον τμήμα της δικογραφίας. 

Ο συκοφάντης επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά. Αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω. Αυτός όμως στην κατάθεσή του δεν είχε το παραμικρό να πει και ούτε καν με αναφέρει. 

Θα τους πάω μέχρι τέλους. Με την τιμή και την υπόληψη του γιου και της οικογένειας μου δεν θα αφήσω κανέναν να παίζει. Αποκαλύφθηκαν όλα και θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται από πίσω».

Πηγή: skai.gr