Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα μεταβεί σήμερα Τετάρτη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:

Μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό που υποστήριξε ότι υπήρξε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του, θα καταθέσει σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα μεταβεί σήμερα Τετάρτη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Φεύγοντας από εδώ, θα πάω στο υπουργείο και στις 11:00 πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον απόστρατο αξιωματικό για τη συκοφαντία του» τόνισε.

Διευκρίνισε δε, ότι θα στραφεί και ο ίδιος κατά του αστυνομικού για την καταγγελία, αλλά και ο γιος του. «Μοναδικό του έγκλημα είναι ότι είναι παιδί μου» ανέφερε ο υπουργός.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε αντιδράσει σε σχετικό δημοσίευμα του Documento με ανάρτησή του στα social media, στην οποία είχε προαναγείλει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.  Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε ψέματα, συκοφαντίες και ακραία ανηθικότητα τα όσα είπε ο αστυνομικός.

"Δεν επιτρέπω σε κανέναν να εξυπηρετεί τις πολιτικές του εμπάθειες απέναντί μου, θίγοντας το παιδί μου. Για όλους αυτούς τους λόγους προσφεύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ως Υπουργός, ως Έλληνας Πολίτης, αλλά, κυρίως, ως γονιός. Ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον των ηθικών αυτουργών και των εκτελεστών αυτής της άθλιας σκευωρίας. Αλλά, και εναντίων των πρόθυμων ρυπαρογράφων που τις υιοθετούν και τις αναπαράγουν, εξυπηρετώντας πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες. Ως εδώ η αθλιότητα!" είχε αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Πηγή: skai.gr