Τα ντέρμπι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη παρέα με τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

«Αιώνιο» ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», ντέρμπι Θεσσαλονίκης στην Τούμπα, κρίσιμο ματς στο ΟΑΚΑ. Σκέφτεσαι οτιδήποτε καλύτερο από αυτό που μας προσφέρει η 8η αγωνιστική των Playoffs της Superleague

Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αναζητούν τους κατόχους τους και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ίσως κάποιες ομάδες αποκτήσουν ισχυρό προβάδισμα. 

Η… μητέρα των μαχών διεξάγεται στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 21:00, με τους γηπεδούχους να παίζουν για το γόητρο και τους φιλοξενούμενους να έχουν ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο. Μεταδίδει ο Νίκος Σταματέλος. 

Το πρόγραμμα όμως αρχίζει νωρίτερα με μια ακόμα μεγάλη αναμέτρηση. ΠΑΟΚ και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 18:30, με τον «δικέφαλο» να επιθυμεί την επιστροφή στις νίκες και τους «κίτρινους» να επιδιώκουν βαθμολογικό όφελος που θα τους βοηθήσει στο… κυνήγι της τετράδας. Περιγράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. 

Μία ώρα μετά διεξάγεται το τρίτο παιχνίδι της αγωνιστικής, με την ΑΕΚ να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα και να αυξήσει τις πιθανότητες για τη συμμετοχή της την επόμενη σεζόν στο Europa Conference League. Μεταδίδει ο Τάσος Τσατάλης. 

Αμέσως μετά  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και εν συνέχεια ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος περνάει στους ακροατές.  

Άκουσε και αυτά τα ντέρμπι στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6


 

Πηγή: skai.gr