Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το δυστύχημα στα Σύβοτα: Έσπασε ο ιμάντας του αλεξίπτωτου και βρέθηκε στη θάλασσα

Σύβοτα- Θάνατος γυναίκας: Έσπασε ο ιμάντας του θαλάσσιου αλεξίπτωτου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έσπασε ο ιμάντας που κρατούσε η 62χρονη με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό στην περιοχή ανάμεσα σε Σύβοτα και νότια Κέρκυρα.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρεις της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε νωρίτερα στα Σύβοτα όταν και 62χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε ατύχημα που είχε με θαλάσσιο αλεξίπτωτο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έσπασε ο ιμάντας που κρατούσε με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό στην περιοχή ανάμεσα σε Σύβοτα και νότια Κέρκυρα.

Αναλυτικότερα, σήμερα το μεσημέρι εκμισθωτής θαλάσσιων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιείται στην περιοχή διενεργούσε θαλάσσιο αλεξίπτωτο με την γυναίκα όταν και ξεκίνησε ένα έντονο μπουρίνι.

Ο εκμισθωτής ξεκίνησε να τραβάει την γυναίκα με το σκοινί προς το σκάφος και περίπου σε απόσταση 100 μέτρων πριν φτάσει στο σκάφος η γυναίκα αποκόπηκε για άγνωστο λόγο από το σχοινί έλξης και βρέθηκε στη θάλασσα.

Η γυναίκα περισυνελέγη από ιδιωτικό σκάφος το οποίο την μετέφερε στην ξηρά αλλά δυστυχώς είχε πεθάνει.

Ο 34χρονος χειριστής του σκάφους συνελήφθη και προανάκριση θα διενεργηθεί από το πρώτο λιμενικό τμήμα στα Σύβοτα που ανήκει στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας.

Πηγή: skai.gr