Κλείσιμο

Συνήγορος 12χρονης: Τις επόμενες ώρες δίνει συμπληρωματική κατάθεση το κορίτσι

«Το παιδί τώρα είναι σε σύγχυση, λέει πράγματα, μετά λέει άλλα, αποκρύπτει πράγματα... Ντρέπεται το παιδί! Δεν είναι σε καλή κατάσταση» είπε η δικηγόρος.

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Τις επόμενες ώρες, σήμερα ή αύριο, θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη από τον Κολωνό, σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου, έξω από τα δικαστήρια, όπου αυτή την ώρα απολογούνται στην ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι Μίχος και Σοφιανίδης.

Συμφωνα με όσα είπε η κ. Ταραχοπούλου, τρεις δικηγόροι αρνήθηκαν να τους εκπροσωπήσουν, διορίστηκε αυτεπαγγέλτως ο κ. Χρονόπουλος, είναι σε εξέλιξη η απολογία και οι κατηγορούμενοι θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής.

«Είναι συγκλνιστικές οι εξελίξεις, άκουσα την κυρία που ήρθε πριν να δώσει κατάθεση στον ανακριτή και γνωρίζω ότι τώρα αυτή η γυναίκα είναι στη ΓΑΔΑ και δίνει κατάθεση στο τμήμα ανηλίκων. Περισσότερα δεν μπορώ να σας πω» πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι η μαρτυρία της γυναίκας είναι βάσιμη.

«Εκτιμώ ότι έχουν βάση οι ισχυρισμοί της και καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο συγκλονιστικό, εγώ έχω μια αίσθηση ότι είναι αληθινό το γεγονός αυτό» είπε.

Πρόσθεσε ότι είχε επικοινωνία με το παιδί: «Το παιδί τώρα είναι σε σύγχυση, λέει πράγματα, μετά λέει άλλα, αποκρύπτει πράγματα... Ντρέπεται το παιδί! Δεν είναι σε καλή κατάσταση» είπε η δικηγόρος.

Η 12χρονη, σύμφωνα με όσα είπε η κ. Ταραχοπούλου, θα δώσει τις επόμενες ώρες, σήμερα ή αύριο, συμπληρωματική κατάθεση στο τμήμα ανηλίκων και εκεί αναμένεται να τα πει όλα.

Η κ. Ταραχοπουλου είπε ότι δεν γνωρίζει αν η μικρή έχει αναγνωρίσει 10 άτομα και ότι δεν έχει δώσει άλλη κατάθεση εκτός από τις πρώτες.

Η συνήγορος της 12χρονης είπε ότι η μικρή δεν γνώριζε αν υπήρχαν κι άλλα παιδιά που εκδίδονταν.

Πηγή: skai.gr