Κλείσιμο

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δεν βρέθηκε δικηγόρος να εκπροσωπήσει τους δύο κατηγορούμενους - Θα τηρήσουν το δικαίωμα σιωπής - Βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις δικηγόροι αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπόθεση.

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Αρνητικοί ήταν τουλάχιστον τρεις δικηγόροι, τους οποίους προσέγγισε η Εισαγγελία προκειμένου να διοριστούν αυτεπάγγελτα για την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής εδώ και μήνες στον Κολωνό, μαζί με τον 42χρονο συγκατηγορούμενό του, Ιωάννη Σοφιανίδη που κατηγορείται ότι πλήρωσε για να βιάσει το παιδί, βρίσκονται ήδη στην Ευελπίδων.

Καθώς η ανακριτική διαδικασία δεν θα αναβληθεί, η Εισαγγελία ζήτησε από τον δικηγόρο Βασίλη Χρονόπουλο, ο οποίος το πρωί αρνήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του 53χρονου, να παραστεί τυπικά στη διαδικασία και να είναι αυτός που θα υπογράψει τις καταθέσεις των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι το πιθανότερο είναι ότι θα προφυλακιστούν.

Νωρίτερα με ανάρτησή του στο Facebook και ο δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να εκπροσωπήσει τον 53χρονο.

Όσον αφορά τον 42χρονο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, και αυτός θα εκπροσωπηθεί τυπικά από τον κ. Χρονόπουλο.

Πηγή: skai.gr