Με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός: «Κανένας βιασμός ατιμώρητος, καμία δολοφονία ανεξιχνίαστη» 

«Ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν μας υποχρεώνουν να αγωνιζόμαστε συνεχώς για να προστατέψουμε τις γυναίκες από τη βία και τις εγκληματικές συμπεριφορές» έγραψε στην ανάρτησή του μετά την συνάντηση ο πρωθυπουργός

Με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη – της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε το 2018 στη Ρόδο - συναντήθηκε σήμερα στο Διδυμότειχο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον Εβρο.  

«Ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν μας υποχρεώνουν να αγωνιζόμαστε συνεχώς για να μη μείνει κανένας βιασμός ατιμώρητος και καμία δολοφονία ανεξιχνίαστη… Να προστατέψουμε τις γυναίκες από τη βία και τις εγκληματικές συμπεριφορές» έγραψε στην ανάρτησή του μετά την συνάντηση ο πρωθυπουργός. 

«Το οφείλουμε στη μνήμη της Ελένης, της Γαρυφαλλιάς, της Καρολάιν, της Δώρας, της Νεκταρίας… Όλων των γυναικών που το νήμα της ζωής τους κόπηκε τόσο άδικα και τόσο απότομα. Το οφείλουμε σε κάθε κορίτσι που τραυμάτισε και τραυματίζει η έμφυλη βία. Μπορεί να είναι το παιδί μας, η αδελφή μας, η φίλη μας και πρέπει, Πολιτεία και κοινωνία, να φωνάξουμε δυνατά: Ποτέ ξανά!» καταλήγει η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή: skai.gr