Στάση εργασίας εφοριακών από τις 11.30 μέχρι τη λήξης της βάρδιας

Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας έχει εξαγγείλει για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στη Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, ως ένδειξη συμπαράστασης στους εφοριακούς στην Κοζάνη που δέχθηκαν χθες δολοφονική επίθεση με τσεκούρι.

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται οι τρεις σοβαρότερα τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το «Μαμάτσειο» νοσοκομείο Κοζάνης. Πρόκειται για εφοριακούς, έναν άνδρα και δύο γυναίκες.

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος φέρει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, ενώ η 66χρονη έχει καταστροφή του δεξιού οφθαλμού και θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο. Ελαφρύτερα τραυματισμένη είναι 47χρονη, η οποία φέρει θλαστικά κατάγματα και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης ο οποίος και συνελήφθξ, αρνείται να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς σχετικά με τους λόγους της πράξης του. 

Πηγή: skai.gr