Κοζάνη-Επίθεση με τσεκούρι: Κρίσιμη κατάσταση του άνδρα υπαλλήλου - Διασωληνώθηκε η μια γυναίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, κι η γυναίκα εργαζόμενη στην ΔΟΥ Κοζάνης (ηλικίας περίπου 55 ετών), που δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι, η οποία όπως προαναφέρθηκε έχει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι, διασωληνώθηκε πριν από λίγη ώρα. Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι η κατάστασή της επίσης κρίνεται σοβαρή.

Παράλληλα, σοβαρή είναι και η κατάσταση του άντρα υπαλλήλου (ηλικίας 50- 55 ετών) στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης. Διασωληνώθηκε κι η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά “βαρύ”. Την ίδια στιγμή η μία από τις άλλες δύο εργαζόμενες που τραυματίστηκε από την επίθεση, ηλικίας περίπου 47 ετών, φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Υπάρχει και μία ακόμη εργαζόμενη τραυματίας (πολύ ελαφρά), ευτυχώς η κατάσταση της φαίνεται ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τρεις τραυματίες υπάλληλοι στη ΔΟΥ Κοζάνης μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου».  

Σοβαρή χαρακτήρισε την κατάσταση και των τριών τραυματιών που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο "Μαμάτσειο" της Κοζάνης ο πρόεδρος του νοσοκομείου Στ Γκανάτσιος.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης όταν ο δράστης μπήκε μέσα με τσεκούρι και κάτω απο άγνωστες μέχρι στιγμές συνθήκες τραυμάτισε  τρία άτομα υπαλλήλους της ΔΟΥ. H τέταρτη υπάλληλος στην προσπάθεια της να αποφύγει τα χτυπήματα του δράστη, έπεσε πανικόβλητη στις σκάλες και τραυματίστηκε στο πόδι. 

Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβε η αστυνομία. 

Πηγή: Kozan.gr