Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του 54χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα Λάρισας

Κατά την πρώτη δικάσιμο αναγνώστηκε από το δικαστήριο η ηχογραφημένη συνομιλία που είχε ο κατηγορούμενος με τη γυναίκα του, λίγο πριν τη σκοτώσει.

Eνώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου θα βρεθεί σήμερα ο 54χρονος, που ομολόγησε ότι στις 3 Αυγούστου του 2021 δολοφόνησε τη σύζυγό του στη ταβέρνα που εργαζόταν στη Σωτηρίτσα Αγιάς του νομού Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρώτη δικάσιμο στις 14 Νοεμβρίου αναγνώστηκε από το δικαστήριο η ηχογραφημένη συνομιλία που είχε ο κατηγορούμενος με τη γυναίκα του, λίγο πριν τη δολοφονήσει. Μετά την πράξη ο κατηγορούμενος φέρεται να λέει στη μητέρα της γυναίκας: «Πάρε το 100, σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη. Τη σκότωσα γιατί ήταν άπιστη» αναφέρει το larissanet.gr.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε η μητέρα του θύματος, η κόρη και ο μεγαλύτερος γιος της, και ως μάρτυρες υπεράσπισης η αδερφή του κατηγορούμενου, η ξαδέρφη του, ένας γείτονας και ένας συνάδελφος του. Ο κατηγορούμενος πριν το τραγικό περιστατικό δούλευε ως υπάλληλος στα ΕΛΤΑ και ζούσε με την οικογένεια του στην Αθήνα

Σήμερα η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει με τις καταθέσεις άλλων δύο μαρτύρων και την απολογία στη συνέχεια του κατηγορούμενου, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ