Σοκάρουν τα μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος σε μαθήτριες δημοτικού- Τι υποστήριξε ο 48χρονος

Σοκαριστικό είναι το περιεχόμενο των ερωτικών μηνυμάτων που έστελνε σε τρεις μαθήτριές του ο δάσκαλος σε Δημοτικό Σχολείο στα Νότια Προάστια της Αττικής ο οποίος συνελήφθη.

- «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε...».
- «Με κάνετε και ντρέπομαι».
- «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» 

- Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι
- Τι είναι αυτά που λέτε κύριε...
- Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις...

Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.αυτού του τύπου τα μηνύματα φέρεται να έστελνε ο 48χρονος εκπαιδευτικός, που είναι πατέρας δύο παιδιών, τo τελευταίο 10ημερο στις 3 μαθήτριες Ε' Δημοτικού προσπαθώντας μεθοδευμένα να τις πλησιάσει και να δημιουργήσει οικειότητα μαζί τους.

Στην κατάθεσή του μετά τη σύλληψή του, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως ήθελε να βοηθήσει τις μαθήτριες στην βελτίωση των σχολικών τους επιδόσεων.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στον δράστη να τα επιβλέπει ή να τα φυλάσσει, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, καθώς και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας -μέσω διαδικτύου- ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί από τις 11.00 το πρωί της Τρίτης.

Σημειώνεται πως η διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ξεκίνησε μετά από καταγγελία των γονέων, πρώτα της μίας μαθήτριας και στην συνέχεια ακολούθησαν και των άλλων δύο.

Πηγή: skai.gr