Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης - Πώς περιγράφει τη φρικιαστική δράση του Ηλία Μίχου

Η 12χρονη περιγράφει πως ο Ηλίας Μίχος, κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού, την εξέδιδε σε οίκο ανοχής που βρισκόταν πολύ κοντά στο χώρο, όπου είχε το μίνι μάρκετ

Σοκαριστική είναι μία από τις καταθέσεις που έχει δώσει η 12χρονη στις αρχές για όσα αποτρόπαια και φρικτά βίωσε σε τόσο άγουρη ηλικία.

Το κοριτσάκι, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της κατάθεσης της που έγινε γνωστό, περιγράφει πως ο Ηλίας Μίχος, κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού, την εξέδιδε σε οίκο ανοχής που βρισκόταν πολύ κοντά στο χώρο, όπου είχε το μίνι μάρκετ.

Το κοριτσάκι περιγράφει πως γινόταν η επίσκεψη στο χώρο του οίκου ανοχής, όπου, όπως αναφέρει, ο Ηλίας Μίχος ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί του και στη συνέχεια, άλλοι άνδρες που είχαν από τον ίδιο ενημερωθεί.

Η 12χρονη αναφέρει πως δεν ξέρει, αν κάποιος έπαιρνε χρήματα, πάντως δεν έδιναν τίποτα στην ίδια, ενώ φρίκη προκαλεί, η όλη οργάνωση των αποτρόπαιων πράξεων σε βάρος του παιδιού από τον Ηλία Μίχο.

Η κατάθεση έχει δοθεί, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της, έχει γίνει με τη βοήθεια ψυχολόγου προκειμένου το κοριτσάκι να μπορέσει να περιγράψει τα απερίγραπτα.

Η κατάθεση της 12χρονης δεν είναι η μόνη που υπάρχει στη δικογραφία καθώς έχουν δοθεί πολλές για να μπορέσουν οι αρχές να αντλήσουν, όσο μπορούν περισσότερα στοιχεία για εκείνους, πλην του Μίχου, σεξουαλικά κακοποίησαν το ανήλικο.

Πηγή: skai.gr