Σοκ από τη νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα 14χρονη - Σε ποια κατεύθυνση κινούνται οι έρευνες

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει τι ακριβώς συνέβαινε με τα «ροζ» ραντεβού στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά και ποια ήταν η σχέση της με τους συλληφθέντες.

Να εξιχνιάσουν όλες τις πτυχές της νέας υπόθεσης μαστροπείας με θύμα μια 14χρονη ανήλικη που διαμένει σε δομή στη Νέα Σμύρνη επιχειρούν οι Αρχές με βάση και την χθεσινή, πρώτη, κατάθεση του κοριτσιού στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει τι ακριβώς συνέβαινε με τα «ροζ» ραντεβού στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά και ποια ήταν η σχέση της με τους συλληφθέντες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα κινητά των δυο εκ των συλληφθέντων έχουν βρεθεί επτά τουλάχιστον βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη σε άσεμνες πόζες.

Στην κατάθεση τους οι συλληφθέντες παραδέχτηκαν ότι είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ωστόσο αρνήθηκαν πως πλήρωσαν για να συνευρεθούν μαζί της.

Μάλιστα, στην κατάθεση τους ανέφεραν πως την επίμαχη νύχτα της Κυριακής βρίσκονταν στο ξενοδοχείο με την ανήλικη τέσσερα άτομα.

Τα δυο δεν ήρθαν σε επαφή μαζί της, αλλά τράβαγαν βίντεο, ο τρίτος παρακολουθούσε, και ο τέταρτος προέβη σε συνουσία με την 14χρονη.

Υποστήριξαν μάλιστα πως «όλα έγιναν με την θέληση της κοπέλας χωρίς να την πιέσει κανείς».

Όπως και στην υπόθεση εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, τα ραντεβού και στην υπόθεση της 14χρονης φέρεται πως κλείνονταν μέσω social media, καθώς έχουν βρεθεί μηνύματα γραμμένα σε greeklish όπου αναφέρουν το ραντεβού ως «δουλειά».

Μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ έχει συλλάβει τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη, που είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Oι συλληφθένες θα βρεθούν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής για να απολογηθούν.

Πηγή: skai.gr