Νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα ανήλικη: Έπαιρναν 14χρονη από δομή και την εξέδιδαν - Τέσσερις συλλήψεις

Η 14χρονη κατά διαστήματα έφευγε από το ίδρυμα φιλοξενίας και έκανε αρκετές ώρες να γυρίσει σπίτι κινώντας τις υποψίες των κοινωνικών λειτουργών του ιδρύματος πως κάτι συμβαίνει.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Σοκάρει η νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο διέμενε σε ίδρυμα φιλοξενίας Ανηλίκων στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 14χρονη κατά διαστήματα έφευγε από το ίδρυμα φιλοξενίας και έκανε αρκετές ώρες να γυρίσει σπίτι κινώντας τις υποψίες των κοινωνικών λειτουργών του ιδρύματος πως κάτι συμβαίνει.

Σε μια προσπάθεια προσέγγισης της ανήλικης μέσω της αδερφής της, η 14χρονη εκμυστηρεύτηκε πως στην τελευταία εξαφάνισή της βρισκόταν με 3 άνδρες σε ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Μάλιστα είπε στην αδερφή της ότι εκδιδόταν έναντι χρηματικού ποσού.

Αμέσως οι υπεύθυνοι του ιδρύματος ειδοποίησαν τις Αρχές οι οποίες εντόπισαν και φόρεσαν χειροπέδες σε 4 άνδρες που φέρονται να είχαν έρθει σε επαφή μαζί της, ανάμεσα τους και τον φερόμενο ως μαστροπό της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα κινητά δύο συλληφθέντων έχουν βρεθεί βίντεο από την συνεύρεσή τους σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. 

Στην κατάθεση τους παραδέχτηκαν πως είχαν βρεθεί ερωτικά με την 14χρονη, ωστόσο δεν παραδέχτηκαν πως είχαν πληρώσει χρηματικό ποσό.

Πηγή: skai.gr