Στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Ελλάδας οδηγείται η Σλοβάκα διεθνής απατεώνισσα

Την υπεράσπιση της γυναίκας που σε βάρος της εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες, ανέλαβε ο Σάκης Κεχαγιόγλου

Στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Ελλάδας οδηγείται τις επόμενες μέρες η 34χρονη Σλοβάκα Μαρία Γκελετίκοβα, που συνελήφθη για απάτες κατ΄εξακολούθηση και σε βάρος της εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης. Η Σλοβάκα, θύμα της οποίας έπεσε και ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό, συνελήφθη χάρη σε έναν οδηγό ταξί που επιχείρησε να εξαπατήσει. Η γυναίκα, φέρεται να κατάφερνε να ζει μέσα στη χλιδή φεσώνοντας τους πάντες.

Την υπεράσπισή της, ανέλαβε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, με τον συνεργάτη του Μανώλη Βαμβουνάκη. Όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Κεχαγιόγλου, η Μαρία Γκελετίκοβα βρισκόταν στις λίστες αναζητούμενων από τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Ειδικότερα, ο κ.Κεχαγιόγλου, δήλωσε: «Ανέλαβα σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, μαζί με τον συνεργάτη μου Μανώλη Βαμβουνάκη, την υπεράσπιση της κατηγορούμενης για απάτες κατ' εξακολούθηση, υπηκόου Σλοβακίας, Maria Geleticova, εναντίον της οποίας εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης και η οποία βρισκόταν στις λίστες αναζητούμενων από τις 2 Σεπτεμβρίου 2021. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας». 

Σάκης Κεχαγιόγλου

Πηγή: skai.gr