Σκυλάκακης σε ΣΚΑΪ 100,3: Το πρόγραμμα Τσίπρα από τη ΔΕΘ θα έδιωχνε κάθε σοβαρό επενδυτή από τη χώρα

Σκυλάκακης

«Είδαμε ακριβώς ό,τι στο πρόγραμμα του 2015. Το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα Βαρουφάκη, όχι Τσακαλώτου», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κάνοντας λόγο για κοροϊδία.

Το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ,  με το «καλημέρα σας» θα έδιωχνε οποιοδήποτε σοβαρό επενδυτή από την χωρά, ενώ θα είχαμε απευθείας δραστική συρρίκνωση της οικονομίας, άσχετα από το τι θα ήθελε να εφαρμόσει μια τέτοια κυβέρνηση, τόνισε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 και στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης

 
«Είδαμε ακριβώς ό,τι στο πρόγραμμα του 2015. Το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα Βαρουφάκη, όχι Τσακαλώτου», ανέφερε ο κ. Σκυλακάκης, 
κάνοντας λόγο για κοροϊδία.

Επεσήμανε ότι μπαίνουμε πλέον σε σκληρή περίοδο από πλευράς ενεργειακής κρίσης, τονίζοντας παράλληλα  ότι η οικονομία μας έχει δείξει σημάδια αντοχής αλλά χρειάζεται προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα και όχι ακραίο λαϊκισμό. 

Επεσήμανε ακόμη ότι στο Ταμείο Ανάκαμψης που φαντασιώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν οροί ότι αν πέσεις έξω στα δημοσιονομικά και αν κάνεις πίσω στις μεταρρυθμίσεις αυτό περικόπτεται.

Πηγή: skai.gr