Οικονόμου για Τσίπρα: Σήμερα κορυφώθηκε το κρεσέντο ακατάσχετης παροχολογίας

«Όλοι πάντως κατανοούν ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να υπόσχεται τα  πάντα, χωρίς κόστος, αφού δεν θα κληθεί να τα εφαρμόσει», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Για κρεσέντο ακατάσχετης παροχολογίας που ξεκίνησε με τις χθεσινές δηλώσεις και κορυφώθηκε σήμερα με τις απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντπολίτευσης στη ΔΕΘ.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Οικονόμου δήλωσε: 

«Το κρεσέντο ακατάσχετης παροχολογίας, που ξεκίνησε χθες, κορυφώθηκε με τη σημερινή τρικυμιώδη παρουσία του κ. Τσίπρα. Στο τέλος του διημέρου κανείς πολίτης δεν πήρε πειστική απάντηση για τα φλέγοντα ζητήματα που τον απασχολούν, αφού ο κ. Τσίπρας επιδόθηκε σε υποσχέσεις προς όλους, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση. Πολύ περισσότερο όταν τον βαρύνει ένα ιστορικό αποτυχίας τόσο κραυγαλέο, που κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει.

Παρότι επιχείρησε να δικαιολογήσει την περιορισμένη απήχηση του λέγοντας ότι δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις, η συνολική ανερμάτιστη παρουσία του αρκεί για να εξηγηθεί το γιατί η κοινωνία δεν τον εμπιστεύεται. Τελικά, το μόνο που κατάφερε είναι να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα ερωτήματα για το αν προσωπικά αντιλαμβάνεται τις δραματικές επιπτώσεις των όσων υπόσχεται χωρίς μέτρο και σύνεση. Όλοι πάντως κατανοούν ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να υπόσχεται τα  πάντα, χωρίς κόστος, αφού δεν θα κληθεί να τα εφαρμόσει.

Η  διεθνής πραγματικότητα και το μέγεθος των προκλήσεων επιβάλλουν σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια. Όχι αερολογίες και μυθεύματα, όχι πειραματισμούς, όχι ανευθυνότητα».

Πηγή: skai.gr