Κλείσιμο

Αγωνία για τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά στον Πύργο - Με οκτώ μέρες καθυστέρηση δηλώθηκε η εξαφάνισή του

Από τις 4 Μαΐου έως τις 12 Μαΐου ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς είχε εξαφανιστεί, και ουδείς ενδιαφέρθηκε για την τύχη του, κατήγγειλε στην ΕΡΤ ο Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ για τον Ευθύμη, η τύχη του οποίου παραμένει άγνωστη, ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert αποκάλυψε ότι ενώ η εξαφάνισή του έγινε αντιληπτή στις 4 Μαΐου, η υπηρεσία αναζήτησης εξαφανισμένων ανθρώπων ενημερώθηκε μόλις στις 12 Μαΐου.

«Πήραμε την ενημέρωση από μια κυρία που είναι μέλος του φόρουμ εθελοντών, που είχαν ενδιαφερθεί για να βρεθεί ιατρική μονάδα που να αποκαταστήσουν το πρόσωπο του Ευθύμη χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση», επισήμανε. Και όπως είπε, «δυστυχώς ο Ευθύμης είχε εξαφανιστεί γιατί κάποια καλόπαιδα θέλησαν να τον εξαφανίσουν από την πόλη».

«Οι πολίτες του Πύργου δεν έχουν πάρει ακόμα διάψευση από την αστυνομία ότι άνθρωπος με αλυσοπρίονο πανικοβάλει του Πυργιώτες» είπε, υπενθυμίζοντας την παραπληροφόρηση που υπήρξε αρχικά σχετικά με την υπόθεση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα να έχει παραμορφωμένο πρόσωπο. Γεγονός που ήταν και η αιτία για την παρενόχληση και τον εκφοβισμό που υφίστατο τόσο στην Τρίπολη, όπου διέμενε παλαιότερα, όσο και στον Πύργο.

«Οι ευθύνες θα αναζητηθούν», διαβεβαίωσε ο κ. Κουρούκλης, δηλώνοντας ότι «καλό είναι να προσέχουν όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση και ότι το διάστημα από 4 έως 11 Μαΐου έχει πολλά ποινικά αδικήματα για πολλούς».

«Υπάρχει μια οικειοθελής εξαφάνιση λόγω του φόβου και του πανικού. Ωστόσο, μας κινητοποιεί ακόμα περισσότερο η πιθανότητα ότι ο Ευθύμης, μετά τα πάνδεινα που έχει υποστεί πολλές φορές, να έχει βάλει σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του ή αυτοί οι οποίοι τον βιντεοσκόπησαν και δημιούργησαν όλο το θέμα του bullying να έχουν βαλθεί να τον βγάλουν από τη μέση», δήλωσε ο κ. Κουρούκλης.
 

Πηγή: skai.gr