Σήφης Βαλυράκης: Προφυλακίστηκαν οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Μάρτυρας είχε κατονομάσει τα δύο αδέλφια  υποστηρίζοντας ότι συνεπλάκησαν με τον πρώην Υπουργό που είχε βγει για ψάρεμα τον Ιανουάριο του 2021 κι αργότερα βρέθηκε νεκρός

Προφυλακίστηκαν οι δύο ψαράδες που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Μάρτυρας είχε κατονομάσει τα δύο αδέλφια  υποστηρίζοντας ότι συνεπλάκησαν με τον πρώην Υπουργό που είχε βγει για ψάρεμα με το φουσκωτό του από το σπίτι του στην Ερέτρια τον Ιανουάριο του 2021.Αρκετές ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός.

Αρχικά οι δύο άνδρες υποστήριζαν πως δεν ήταν στη θάλασσα εκείνη την ημέρα. Όμως οι ίδιοι άλλαξαν την κατάθεσή τους και ανέφεραν πως είδαν ένα διαφορετικό σκάφος να προσεγγίζει τον πρώην υπουργό. 

Συνήγοροι οικογένειας Βαλυράκη: Μόνη ανάγκη η απόδοση δικαιοσύνης

Μόνη ανάγκη της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη είναι «η πλήρης διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του ανθρώπου της, η απόδοση δικαιοσύνης και η αποτροπή της συγκάλυψης» ανέφεραν σε ανακοίνωσή που εξέδωσαν προ ημερών οι δύο συνήγοροι της οικογένειας, Μανώλης Φωτάκης και Κώστας Παπαδάκης, συμπληρώνοντας ότι αυτό δεν το οφείλει στον Σήφη Βαλυράκη μόνο η οικογένειά του, αλλά και η Πολιτεία και η κοινωνία. 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η πλευρά των κατηγορουμένων πλέον εγκαταλείπει την θεωρία περί ατυχήματος την οποία σφοδρά υποστήριζε μέχρι χθες και τώρα πιά παραδέχεται την ύπαρξη του άλλου σκάφους, «δηλαδή ουσιαστικά την δολοφονία και… 'προσφέρεται μάλιστα' να δώσει στοιχεία στην ανάκριση».

Πηγή: skai.gr