Σέρρες: Άγνωστος πυροβολεί και σκοτώνει γάτες με καραμπίνα

Στην καταγγελία ότι ασυνείδητος και επικίνδυνος πολίτης κυκλοφορεί και πυροβολεί αδέσποτες γάτες με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους προχώρησε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προβατά

Στην καταγγελία ότι ασυνείδητος και επικίνδυνος πολίτης κυκλοφορεί και πυροβολεί αδέσποτες γάτες με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους προχώρησε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προβατά Σερρών, Γιώργος Νικήτας,

Μιλώντας στο τοπικό κανάλι epilogestv, δήλωσε ότι και η δική του γάτα βρέθηκε πληγωμένη. Αφού την μετέφεραν στον κτηνίατρο διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί πυροβολισμό. Η άτυχη γατούλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Αγανακτισμένος και συγκλονισμένος ο κ. Νικήτας εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός αυτό καθώς όπως λέει οι κάτοικοι του χωριού είναι άνθρωποι με ευαισθησίες.

Διαβάστε ακόμαΠοινική δίωξη για κακούργημα στον άνδρα που ποδοπάτησε το γατάκι στην Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό είναι σοβαρό και πρέπει να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και την υπόθεση να επιληφθεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα καθώς κάποιος πολίτης κάτοχος καραμπίνας κυκλοφορεί και πυροβολεί θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Πηγή: skai.gr