Κλείσιμο

Σε καλύτερη κατάσταση η 4χρονη που της επιτέθηκε οχιά στον Βόλο – Την δάγκωσε τέσσερις φορές 

Η 4χρονη γλίτωσε τη διασωλήνωση, ενώ η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται

Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 4χρονης που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη μετά από δάγκωμα από οχιά σε χωριό του δήμου Ρήγα Φεραίου στον Βόλο, καθώς ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του newswpaper.gr Στέλιο Τζιουβάκα, o οποίος μίλησε στο «Πρωινό μας» και στην Φαίη Σκορδά, η οχιά δάγκωσε τέσσερις φορές το κοριτσάκι στο χέρι!

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και από εκεί στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί τής χορήγησαν αντιοφικό ορό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην παιδιατρική κλινική. 

Στη συνέχεια η 4χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας και εκεί αποφασίστηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε η διευθύντρια της παιδιατρικής, το κοριτσάκι παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στην πρώτη δόση. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας όπου της χορηγήθηκε 2η δόση αντιοφικού, στην οποία παρουσίασε πάλι αλλεργική αντίδραση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε ΜΕΘ.
 

Πηγή: skai.gr