Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή τα εκλογικά τμήματα είναι αυξημένα στις σημερινές εκλογές

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στις 7.00 το πρωί, στους πέντε δήμους της Π.Ε Ρεθύμνου με τις εφορευτικές επιτροπές και του αντιπροσώπους να προσέρχονται και τη ροή των εκλογέων να είναι ομαλή στα 223 εκλογικά τμήματα με τις δύο κάλπες που αφορούν σε δήμο και περιφέρεια.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 19.00 το απόγευμα οπότε και θα ξεκινήσει η καταμέτρηση για την ανάδειξη των περιφερειακών συμβούλων στο Ρέθυμνο και των πέντε δημάρχων είτε που θα ανανεώσουν τη θητεία τους είτε που θα εκλεγούν νέοι δήμαρχοι. Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα όπου ψηφίζουν στο σύνδεσμο https://www.rethymno.gr/information-services/press-release/dt2-25-09-23.html.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή τα εκλογικά τμήματα είναι αυξημένα στις σημερινές εκλογές, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν τμήματα ετεροδημοτών, τα έξι τμήματα των εθνικών εκλογών, τα οποία ενσωματώθηκαν σε αυτές τις εκλογές στο σύνολο των τμημάτων για την αυτοδιοίκηση. «Θα έχουμε μία καλή διαδικασία, χωρίς προβλήματα, με τον καιρό να βοηθάει και το ενδιαφέρον των πολιτών να είναι ενισχυμένο για τους υποψηφίους και τους συνδυασμούς που θα τους εκπροσωπήσουν για τα επόμενα πέντε χρόνια σε δήμους και περιφέρεια», ανέφερε η κα Λιονή, η οποία επικρότησε το κλίμα που υπήρξε κατά την προεκλογική περίοδο χαρακτηρίζοντας το ως σοβαρό, ενωτικό και ευγενές.

Πηγή: skai.gr