Είδαν «άσπρη» μέρα τα χιονοδρομικά κέντρα - βίντεο

Το αδιαχώρητο σε Βασιλίτσα και Ανήλιο αλλά και Καλάβρυτα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου κατά το οποίο σημειώθηκε ρεκόρ επισκέψεων 

Ρεκόρ επισκέψεων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας κατά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου. Κοσμοσυρροή  και το χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου το οποίο φιλοξένησε αγώνες χιονοσανίδας και ελεύθερου σκι καθώς και το περιφερειακό πρωτάθλημα αλπικού σκι.

Στη Βασιλίτσα από το Σάββατο έγινε το αδιαχώρητο από τους λάτρεις των χειμερινών σπορ οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα στερήθηκαν τις εξορμήσεις στα χιόνια.

Στο χιονοδρομικό λειτούργησαν όλες οι πίστες με το χιόνι στην ψηλότερη κορυφή να ξεπερνά το ένα μέτρο.

Για μία ακόμη φορά όμως δεν έλειψε η ταλαιπωρία καθώς στα ταμεία σχηματίστηκαν ατελείωτες ουρές και χρειάστηκε πολύ μεγάλη αναμονή μέχρι την στιγμή της εξυπηρέτησης. Ουρές σημειώθηκαν και στα λιφτ..

Οι εικόνες αυτές, όπως αναφέρουν χρήστες των κοινωνικών δικτύων σε πολλές αναρτήσεις που έχουν γίνει, είναι συχνές με αποτέλεσμα η εξόρμηση στο βουνό να μετατρέπεται σε ταλαιπωρία.

Προφανώς οι αρμόδιοι του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου θα πρέπει να εξετάσουν την λήψη μέτρων ειδικά όταν γνωρίζουν ότι θα ακολουθήσει πλήθος επισκεπτών.

Άφθονο το χιόνι και στο Ανήλιο όπου πέρα από τους αθλητές το απόλαυσαν και οι επισκέπτες της περιοχής.

Τα χιονοδρομικά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πήραν πραγματική ανάσα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν λόγω απουσίας χιονόπτωσης.

Πηγή: epiruspost.gr