Ραγδαίες εξελίξεις: Αγώνας δρόμου για να έρθουν στη δικαιοσύνη και οι άλλοι βιαστές της 12χρονης στον Κολωνό

Σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, αναγκάστηκε να συναντήσει τουλάχιστον 10 άντρες παρά την θέληση της και ύστερα από απειλές του 53χρονου.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, την οποία 53χρονος κατηγορείται πως την βίαζε συστηματικά, αλλά και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων δίνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης και να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης τους άντρες που ο 53χρονος επέβαλε στην 12χρονη να βρεθεί σεξουαλικά μαζί τους.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, αναγκάστηκε να συναντήσει τουλάχιστον 10 άντρες παρά την θέληση της και ύστερα από απειλές του 53χρονου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έρχονται συλλήψεις, καθώς βρίσκονται στα ίχνη τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων που φέρονται να είχαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη μετά από συννενόηση που είχαν κάνει με τον 53χρονο.

Όπως αναφέρει υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ, στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώρα με την ώρα ξεδιπλώνεται η δράση του επιχειρηματία, καθώς το λάπτοπ και το κινητό του τηλέφωνο που κυριολεκτικά οι έμπειροι αξιωματικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό «μίλησαν».

Ωστόσο, το δύσκολο σημείο είναι να ταυτοποιήσουν τα προφίλ που έχουν βρει μέσω των διαδικτυακών ιχνών καθώς πολλά από αυτά είναι ψεύτικα.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως έχει ζητηθεί από την υποδιεύθυνση ανηλίκων να δώσει το πράσινο φως η εισαγγελεία και να δωθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του 53χρονου, ωστε να διαπιστωθεί και άλλοι ανήλικοι έχουν πέσει θύματα του.

Πηγή: skai.gr