Μεγάλη πυρκαγιά και εκρήξεις σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου επί της Αχαρνών - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ένας τραυματίας με εγκαύματα και τρεις απεγκλωβισμοί - Πυροσβέστες απομάκρυναν πόρτα-πόρτα τους ενοίκους της πολυκατοικίας - Έως τον 5ο όροφο οι φλόγες - Η κυκλοφορία στην Αχαρνών επανήλθε γύρω στις 8:30 το βράδυ

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα την Παρασκευή σε κατάστημα εμπορίας που βρίσκεται επί της οδού Αχαρνών 210.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ ακούγονταν συνεχώς εκρήξεις, καθώς μέσα το κατάστημα υπήρχαν φιάλες υγραερίου και προπανίου.

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Λόγω της φωτιάς διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αχαρνών και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Άγιου Μελέτιου έως το ύψος της Νιόβης προς το κέντρο. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε περίπου στις 8:30 το βράδυ.

Οι πυροσβέστες πραγματοποίησαν έλεγχο πόρτα-πόρτα μέχρι τον 5ο οροφο. Ένα άτομο υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο ξεκίνημα της φωτιάς.

Ένας ένοικος ήταν στον 4ο και τον κατέβασαν από το διαμέρισμά του από το κλιμακοστάσιο, γιατί υπήρχε πρόβλημα με τα ηλεκτροφόρα καλώδια και δεν μπορούσαν με το κλιμακοφόρο, ενώ άλλοι δύο απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες.

Αχαρνών

Πυρκαγιά

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός δήλωσε πώς υπάρχει και ένας τραυματίας που φέρει εγκαύματα.

Επίσης ενημέρωσε ότι η φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειο έχει μεταφερθεί μέχρι τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας καίγοντας από τέντα σε τέντα. Τόνισε ότι οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν προχωρήσει μέσα στο κλιμακοστάσιο, απομακρύνοντας τους ενοίκους πόρτα-πόρτα. Οι εκρήξεις στο σημείο όπως είπε είναι συνεχείς και κάλεσε τους πολίτες να μην προσεγγίζουν το σημείο
 

Πυρκαγιά

Πηγή: skai.gr