Κλείσιμο

Προκλητικός ο Τούρκος υπ. Εσωτερικών για τους 92 μετανάστες στον Έβρο: «Έλληνες, να είστε λίγο πολιτισμένοι»

Ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών, Ισμαήλ Τσατακλί, με ανάρτησή του στο twitter κατηγορεί την Ελλάδα ότι προσπαθεί να καλύψει την εικόνα σκληρότητας με τους 92 γυμνούς μετανάστες σε νησίδα του Έβρου ρίχνοντας ευθύνες στην Ελλάδα.

Προκλητική εμφανίζεται γι ακόμα μία φορά η τουρκική πλευρά. Λίγες ώρες αφότου εντοπίστηκαν γυμνοί οι 92 μετανάστες στις όχθες του Έβρου με τις εικόνες να προκαλούν ντροπή ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών, Ισμαήλ Τσατακλί, με ανάρτησή του στο twitter κατηγορεί την Ελλάδα ότι προσπαθεί να καλύψει την εικόνα σκληρότητας με τους 92 γυμνούς μετανάστες σε νησίδα του Έβρου ρίχνοντας ευθύνες στην Ελλάδα.

«Καθώς δεν μπορέσατε να βρείτε ούτε μία περίπτωση παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Τουρκία, επιδιώκετε να καλύψετε την εικόνα της σκληρότητας που έχετε προκαλέσει, σαν να την έχει προκαλέσει η Τουρκία. Αφιερώστε τον χρόνο σας για να σεβαστείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι σε χειραγωγήσεις και ανεντιμότητα!  Ελάτε, δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Απλά να είστε λίγο πολιτισμένοι» σχολιάζει στο twitter. 

Το σχόλιο έρχεται αφότου αναδημοσίευσε παράλληλα το tweet του Νότη Μηταράκη ο οποίος έγραψε χθες: «Ντροπή για τον πολιτισμό η συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι σε 92 μετανάστες τους οποίους διασώσαμε στα σύνορα. Αναμένουμε από την Άγκυρα να διερευνήσει το περιστατικό και να προστατεύσει επιτέλους τα σύνορα της με την ΕΕ»

Πηγή: skai.gr
TAGS: Έβρος