Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στην 19χρονη Θάλεια- «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Άγημα του Πολεμικού Ναυτικού αποδίδει τιμές, ενώ το λευκό φέρετρο είναι τυλιγμένο με την ελληνική σημαία. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου κοριτσιού

Σε κλίμα πόνου και ανείπωτης θλίψης κηδεύεται στη Λάρισα η 19χρονη ναυτική δόκιμος, Θάλεια Κορδαμπάλου.

Η εξόδιος ψάλλεται από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλείου, όπου από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι για να αποχαιρετήσουν την 19χρονη. Τραγικές φιγούες οι γονείς του άτυχου κοριτσιού που άφησε την τελευταία του πνοή σε ιταλικό νοσοκομείο, καθώς αρρώστησε στη διάερκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Αυτή τη στιγμή γίνεται η κηδεία της 19χρονης Θάλειας

Έξω από την εκκλησία είχε παραταχθεί ναυτικό άγημα προκειμένου να αποδώσει τις δέουσες τιμές. Το λευκό φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία. 

Πηγές του αρχηγείου ΓΕΝ έλεγαν πως το πόρισμα της ιατροδικαστικής για την Θάλεια θα είναι μεταφρασμένο στα χέρια των επιτελών του ΓΕΝ το πολύ σε 7 έως 10 ημέρες.

Χθες Τετάρτη έφτασε στη Λάρισα η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, Θάλειας Κορδαμπάλου. Το στρατιωτικό αεροσκάφος C-130, το οποίο μετέφερε τη σορό, όπως και τους γονείς της Θάλειας από την Ιταλία, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης, ενώ ακολούθησε αυτοκινητοπομπή προς το σπίτι της άτυχης κοπέλας. Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας η σορός μεταφέρθηκε στο πατρικό σπίτι της 19χρονης, στη συνοικία Παπασταύρου. Η  νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης και πλέον οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν εντός των ημερών από την Ιταλία.

Αυτή τη στιγμή γίνεται η κηδεία της 19χρονης Θάλειας

Το ύστατο «αντίο» στη Θάλεια θα πουν σήμερα Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και όλη η Λάρισα, καθώς η κηδεία θα τελεστεί από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Αυτή τη στιγμή γίνεται η κηδεία της 19χρονης Θάλειας

Στην πόλη βρίσκονται ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή. Την στρατιωτική ηγεσία μαζί με τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη, εκπροσωπούν επίσης ο αρχηγός ΤΑ, αντιπτέραρχος Γ. Φασούλας και ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς, υποστράτηγος Αστ. Σαμαράς.

Αυτή τη στιγμή γίνεται η κηδεία της 19χρονης Θάλειας

Αυτή τη στιγμή γίνεται η κηδεία της 19χρονης Θάλειας

Πηγή: onlarissa