Πνιγμός 15χρονου στη Χαλκιδική: Σήμερα η νεκροψία - Πώς συνέβη η τραγωδία

Ο πατέρας του παιδιού κατέρρευσε όταν έμαθε για το χαμό του γιού του.

Σε σοκ παραμένει η κοινωνία της Χαλκιδικής μετά τον τραγικό θάνατο ενός 15χρονου αγοριού στην παραλία των Νέων Φλογητών.

Σήμερα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του έφηβου αγοριού.

Ο 15χρονος είχε πάει στην παραλία μαζί με τον ξάδερφό του, ο οποίος τον είδε μπρούμυτα μέσα στη θάλασσα και αρχικά πίστεψε ότι κάνει κάποιο παιχνίδι. Τον πλησίασε και τον γύρισε ανάποδα και εκεί διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα. Κινητοποιήθηκε ο ναυαγοσώστης της παραλίας και χρησιμοποιήθηκε και ο απινιδωτής αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να σώσουν τον 15χρονο. Μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο πατέρας του παιδιού κατέρρευσε όταν έμαθε για το χαμό του γιού του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό περιστατικό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την παραλία των Νέων Φλογητών δήμου Ν. Προποντίδας, 15χρονος ημεδαπός.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Πηγή: skai.gr