Πάτρα: Πατέρας κατήγγειλε άνδρα για απόπειρα αρπαγής του 9χρονου γιου του

Την απόπειρα αρπαγής του ανήλικου γιου του κατήγγειλε στην Αστυνομία πατέρας στην Πάτρα

Την απόπειρα αρπαγής του ανήλικου γιού του κατήγγειλε στην Αστυνομία ένας πατέρας στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως ένας άνδρας που οδηγούσε μηχανάκι επειχείρησε να αρπάξει τον γιό του την ώρα που γύριζε από το σχολείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 9χρονος μαθητής τελειώνοντας το σχολείο, δεν θέλησε να ακολουθήσει την μητέρα του που είχε πάει για να τον παραλάβει από το δημοτικό.

Της ζήτησε να πάει με τους συμμαθητές του, κάτι που έγινε. Στην οδό Αρέθα, στην Αγυιά, ωστόσο, σταμάτησε ένα δίκυκλο και ο οδηγός του έκανε νόημα στον μικρό μαθητή να τον ακολουθήσει.

Το παιδί έφυγε αμέσως και πηγαίνοντας σπίτι ανέφερε αμέσως το γεγονός στον πατέρα του, που μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση για απόπειρα αρπαγής του παιδιού του.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή εντόπισαν τον άνδρα και τον προσήγαγαν. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν μεν στο σημείο, αλλά δεν επιχείρησε να κάνει καμια κίνηση προς τον 9χρονο.

Ο δικυκλιστής αναμένεται να μεταβεί στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει για την ποινική μεταχείριση του.

Πηγή: tempo24.news