Πατέρας έδειρε την 8χρονη κόρη του και της έσπασε το χέρι στην Πάτρα - Μήνυση από τη μητέρα

Kακοποίηση παιδιού

Ο πατέρας σύμφωνα με την καταγγελία άρχισε να κλωτσά την 8χρονη και δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας πως το παιδί ήταν ζωηρό!

Μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου της κατέθεσε μία γυναίκα στην Πάτρα καταγγέλλοντας πως ο άνδρας ξυλοκόπησε την 8χρονη κόρη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο άνδρας είχε το κοριτσάκι κάποιες ώρες της Κυριακής (5/6) στο σπίτι του και άκουγαν μουσική. Κάποια στιγμή και για άγνωστο λόγο, ο πατέρας άρχισε, σύμφωνα με την καταγγελία, να κλωτσάει την κόρη του και για να προφυλαχθεί η 8χρονη πρόταξε τα χέρια της.

Ωστόσο μια κλοτσιά βρήκε το χέρι της μικρής και υπέστη κάταγμα στο μικρό της δάχτυλο.

Μετά το επεισόδιο, ο πατέρας οδήγησε τη μικρή στην οικία της μητέρας, η οποία διαπίστωσε ότι η 8χρονη ήταν τρομαγμένη και κακοποιημένη.

Ο πατέρας υποστήριξε ότι η μικρή ήταν απείθαρχη και έφυγε.

Η ανήλικη έχρηζε ιατρικής φροντίδας και η μητέρα της -πάντα σύμφωνα με την μήνυση- τη μετέφερε στο Καραμανδάνειο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι της.

Η μητέρα επέστρεψε με το παιδί στο σπίτι και χθες το πρωί κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση της 8χρονης από τον πατέρα της. 

Πηγή: PELOP.GR