Γυναικοκτονία στη Δράμα: Του ζήτησε να χωρίσουν, τη σκότωσε και αυτοκτόνησε -Τι είπε ο δήμαρχος

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο».

Μία νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα. Ο ηλικίας περίπου 60 ετών άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του στο σαλόνι και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο GRTimes ο δήμαρχος της περιοχής Προσοτσάνη στη Δράμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα ζευγάρι, με δύο ενήλικες κόρες. Όπως μεταφέρει στο GRTimes ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, «οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε».

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού από έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει».

Ο δήμαρχος αναφέρει ακόμη ότι το ζευγάρι εντόπισε η μία του κόρη μέσα στο σπίτι.

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία».