Μαυροειδάκος σε ΣΚΑΪ: Η Ρούλα Πισπιρίγκου δε θα είναι πάντα σε κελί απομόνωσης- Τι προβλέπεται

Μαυροειδάκος σε ΣΚΑΪ: Η Ρούλα Πισπιρίγκου δε θα είναι πάντα σε κελί απομόνωσης- Τι προβλέπεται

Για το κελί στο οποίο κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. 

Όπως ανέφερε, δε διαφέρει σε κάτι από τα κελιά των υπόλοιπων κρατουμένων, πέρα από το γεγονός ότι είναι μόνη της. «Το συγκεκριμένο κελί έχει μια διαμόρφωση κελιού απομόνωσης. Ό,τι συμβαίνει εκεί είναι για το χρονικό διάστημα της προφυλάκισης της, μέχρι το διάστημα των 18 μηνών που θα οδηγηθεί υποχρεωτικά σε δίκη. Δεν είναι δυνατό να μείνει εκεί για πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αυτό συνέβη, καθώς «αυτή τη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι το πιο μισητό πρόσωπο στην Ελλάδα και στις φυλακές ισχύει και ο άγραφος νόμος. Στο παρελθόν κρατούμενοι είχαν δεχτεί βιαιοπραγίες και είχαν χάσει και τη ζωή τους. Σε κάποιες άλλες φυλακές, αν μεταφερθεί πιθανόν να υπάρξουν αντιδράσεις. Αυτό θα το δει η γενική γραμματεία Αντιεγκληματικής Πολιτικής και θα λάβει τα μέτρα της», επισήμανε. 

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μαυροειδάκος, τόνισε ότι οι έρευνες από την πλευρά της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε σχέση με τα άλλα δύο παιδιά. «Σημαντικά ευρήματα θα προκύψουν από τις καταθέσεις που θα δοθούν τόσο από γιατρούς και νοσηλευτές που σχετίζονται με τα παιδιά όσο και από το συγγενικό τους περιβάλλον», κατέληξε. 
 

Πηγή: skai.gr