Ουρές σε εμβολιαστικά κέντρα μετά από μήνες – Νεαρή μητέρα: Μονόδρομος τώρα το εμβόλιο 

Σκηνές άνοιξης διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στα εμβολιαστικά κέντρα, καθώς ενώ ήταν… στοιχειωμένα ξαναγέμισαν από κόσμο. Ενδεικτική περίπτωση, η μεγάλη ουρά νωρίτερα στο εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι, με τους πολίτες να περιμένουν υπομονετικά να εμβολιαστούν.

Οι περισσότεροι πολίτες πηγαίνουν για να κάνουν την τρίτη δόση του κορωνοϊού, με τις απαραίτητες αποστάσεις και μάσκα, αλλά εμφανίζονται και άτομα νεαρής ηλικίας για την πρώτη δόση. 

Όπως δήλωσε νεαρή μητέρα στον ΣΚΑΪ έξω από το εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου: «Κάνω την πρώτη δόση, το σκεφτόμουν αρκετό διάστημα έχω και δυο παιδάκια. Τώρα με τα rapid τεστ δεν είναι συνέχεια εφικτό να ξυπνάς κάθε πρωί να λες πρέπει να κάνω και ένα rapid… Φοβόμουν μήπως μού συμβεί κάτι επειδή έχω δυο παιδάκια, αλλά είναι μονόδρομος τώρα, πρέπει να το κάνουν όλοι το εμβόλιο, θέλω να τα πάω ένα θέατρο λένε ‘μαμά θέλουμε να πάμε’ δεν μπορείς να τους εξηγήσεις τι γίνεται».  

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους σημείωσε τη Δευτέρα ότι το 71,8% του ενήλικου πληθυσμού έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους στην Ελλάδα.

Πηγή: skai.gr