Κλείσιμο

Ο «Μπάλλος» κλείνει όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή- Ο Πατούλης στον ΣΚΑΪ 100.3

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος», όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100.3 ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης. 

«Μετά από επικοινωνία που είχα με την ΕΜΥ, με ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει μικρή επιδίνωση της κακοκαιρίας τις νυχτερινές ώρες και η κατάσταση θα είναι παρόμοια μέχρι αύριο το μεσημέρι. Πάνω από όλα είναι η πρόληψη και η ασφάλεια των παιδιών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο ίδιος σημείωσε ότι η απόφαση αφορά στα σχολεία όλων των βαθμίδωβ, καθώς και τα ιδιωτικά. 

Νωρίτερα, με εντολή του κ. Πατούλη, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σε πλήρη ετοιμότητα και διαρκή επιφυλακή βρίσκεται όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό και για προληπτικούς λόγους σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και αύριο Παρασκευή 15 του μηνός θα βρίσκονται σε επιφυλακή ειδικά μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής σε ρέματα και περιοχές υψηλού κινδύνου σε όλο το εύρος της Περιφέρειας, προκειμένου να επέμβουν άμεσα, όπου και αν απαιτηθεί.

Πηγή: skai.gr