Κλείσιμο

Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών ανέλαβε την υπόθεση εμπρησμού του εστιατορίου στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου του εστιατορίου, εμφανίστηκαν ξαφνικά, τα ξημερώματα, δύο - τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε την υπόθεση του εμπρησμού γνωστού εστιατορίου της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, εμφανίστηκαν ξαφνικά, τα ξημερώματα, δύο - τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ενας άνδρας διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ απεγκλωβίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό που μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων.

Ολοσχερής καταστροφή

Το γνωστό εστιατόριο σε ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη έγινε στάχτη από την πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα.

νέα σμύρνη

νεα σμύρνη


Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, στο εστιατόριο βρισκόταν ένας αλλοδαπός υπάλληλος, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά.

νέα σμύρνη

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας με το πρώτο φως της ημέρας, το εστιατόριο έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ εμφανείς είναι και οι ζημιές στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

νεα σμύρνη

Πηγή: skai.gr