Κλείσιμο

Με υπερηφάνεια και αισιοδοξία ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας -Βίντεο - Φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα- Με μαύρα περιβραχιόνια παρέλασαν οι μαθητές του 50ου σχολείου Αθηνών, για τους νεκρούς στα Τέμπη

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Νεανικά χαμόγελα, αισιοδοξία και υπερηφάνεια γέμισε το κέντρο της Αθήνας από τα παιδιά που παίρνουν μέρος στη μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Προηγήθηκαν καταθέσεις στεφάνων από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, από ανώτατους αξιωματικούς, εκπροσώπους κομμάτων και άλλους επίσημους.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν οι μαθητές του 50ου σχολείου Αθηνών, οι οποίοι παρέλασαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για τους νεκρούς στην τραγωδία των Τεμπών.

παρελαση

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Πικραμμένος

παρελαση

Με στολές των σχολείων τους και με παραδοσιακές στολές oι μικροί και μεγάλοι μαθητές βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο κέντρο προκειμένου να λάβουν θέση στα τμήματά τους που θα παρελάσουν μπροστά στους επίσημους.

παρελαση

παρέλαση

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της παρέλασης είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος, κάτι που θα συμβεί και αύριο, Σάββατο, ανήμερα 25ης Μαρτίου για την στρατιωτική παρέλαση, ενώ κλειστός είναι ο σταθμός του Μετρό, «Σύνταγμα».

παρελαση

παρελαση

παρέλαση

παρελαση

παρελαση

Με την παρέλαση των προσκόπων, ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση

Πηγή: skai.gr