Δραματικές έρευνες για τον εντοπισμό της 14χρονης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα κινητά των δυο εκ των συλληφθέντων έχουν βρεθεί επτά τουλάχιστον βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη σε άσεμνες πόζες

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός 
 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 14χρονης κοπέλας που διέμενε σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη, και φέρεται να ήταν θύμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα κινητά των δυο εκ των συλληφθέντων έχουν βρεθεί επτά τουλάχιστον βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη σε άσεμνες πόζες.

Στην κατάθεση τους συλληφθέντες παραδέχτηκαν ότι είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ωστόσο αρνήθηκαν πως πλήρωσαν για να συνευρεθούν μαζί της.

Μάλιστα, στην κατάθεση τους ανέφεραν πως τη επίμαχη νύχτα της Κυριακής βρίσκονταν στο ξενοδοχείο με την ανήλικη τέσσερα άτομα. Τα δυο δεν ήρθαν σε επαφή μαζί της, αλλά τράβαγαν βίντεο, ο τρίτος παρακολουθούσε, και ο τέταρτος προέβη σε συνουσία με την 14χρονη.

Υποστήριξαν μάλιστα πως «ότι έγινε - έγινε με την θέληση της κοπέλας χωρίς να την πιέσει κανείς».

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν την 14χρονη που παραμένει άφαντη ώστε να καταθέσει για το τι ακριβώς είχε συμβεί με τα «ροζ» ραντεβού στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου αλλά και ποια η σχέση της με τους συλληφθέντες.

Όπως και στην υπόθεση εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, τα ραντεβού και στην υπόθεση της 14χρονης φέρεται πως κλείνονταν μέσω social media, καθώς έχουν βρεθεί μηνύματα γραμμένα σε greeklish όπου αναφέρουν το ραντεβού ως «δουλειά».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος των συλληφθέντων που φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά 14χρονη η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: skai.gr