Νέα μηνύματα από 112: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Καρδίτσα και Φάρσαλα

Η πυροσβεστική έχει προχωρήσει σε αρκετές αντλήσεις νερού στην πόλη της Καρδίτσας και στο Μουζάκι

Στην απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Νομό Καρδίτσας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, λόγω της εξέλιξης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, προχώρησε νωρίς το πρωί η Αστυνομία με μηνύματα από το 112.

Πολύ δύσκολη νύχτα ήταν αυτή που πέρασε για την επαρχία Φαρσάλων. Τα ισχυρά ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή, όπου έβρεχε ασταμάτητα από χθες, προκάλεσαν πλημμυρικά φαινόμενα στον ποταμό Ενιπέα, ο οποίος κατά πληροφορίες του onlarissa.gr «έσπασε» σε αρκετά σημεία κατά μήκος των χωριών από το Βασιλή μέχρι τον Σταυρό.

Προβλήματα από την υπερχείλιση εμφανίζονται και στο δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων, ενώ η αστυνομία έχει ανακοινώσει ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Φαρσάλων.

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις ο όγκος του νερού που έπεσε τις τελευταίες ώρες είναι πρωτοφανής.

Η πυροσβεστική έχει προχωρήσει σε αρκετές αντλήσεις νερού στην πόλη της Καρδίτσας και στο Μουζάκι

Στην Καρδίτσα απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε όλο τον νομό, με εξαίρεση την κίνηση στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 σε όλο το μήκος της περιοχής ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας (προς διευκόλυνση κίνησης των οχημάτων που εκτρέπονται από την Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα).

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, καθώς ο όγκος του νερού είναι τεράστιος. Εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Πηγή: skai.gr