Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Πατήσια: Μου πρόσφερε 50 ευρώ για να «περάσουμε καλά»

Ανοίγουν τα στόματα για την δράστη του ιερέα στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση ένα 14χρονο κορίτσι.

Μια δεύτερη κοπέλα, που σήμερα είναι 20 ετών, δήλωσε στο Mega ότι πριν από δύο χρόνια ο ίδιος ιερέας της πρόσφερε 50 ευρώ με αντάλλαγμα μια ώρα από το χρόνο της και πως σκοπός του ήταν να «περάσουμε καλά».

Σύμφωνα με την μαρτυρία της κοπέλας, όλα ξεκίνησαν όταν μαζί με τον φίλο της έφτιαξε ένα γκράφιτι για τον ιερέα στο Περιστέρι.

Όταν πήγε στο γραφείο του για να πληρωθεί, ο ιερέας την ρώτησε περίεργες ερωτήσεις όπως εάν έχει σχέση και αν έχει άτομα που εμπιστεύεται και τους λέει τα πάντα. Στη συνέχεια της έδωσε 20 ευρώ για το γκράφιτι και ακόμα 50 «για να του αφιερώσει λίγο χρόνο».

«Εγώ δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι εννοούσε. Μου εξήγησε όμως πιο μετά ότι θα ήθελε μια ώρα κάθε τόσο να βρισκόμαστε, να με παίρνει με το αμάξι και να πηγαίνουμε σε ένα κτίριο που έχει πάρει ειδικά για το κατηχητικό και τη νεολαία και ότι ήθελε και αυτό να τον βοηθήσω να το ζωγραφίσει».

Ο ιερέας της ζήτησε να πηγαίνουν μόνοι τους το βράδυ στο χώρο αυτό, της είπε να μην φοβάται και πως «ο σκοπός είναι να περάσουμε εμείς καλά».

Το κορίτσι είπε ότι πήρε μόνο τα 20 ευρώ και το πενηντάρικο το έσπρωξε και του είπε ότι δεν έχει ανάγκη τα χρήματά του.

Η ιστορία δεν τελείωσε εκεί καθώς ο ιερέας της είπε να του τηλεφωνήσει εάν το μετανιώσει και μετά της έστειλε προσωπικό μήνυμα στο κινητό στο οποίο έγραφε:

«Καλησπέρα, συγγνώμη που ενοχλώ, κάνε με add στο facebook».

«Μετά από δύο τρεις ημέρες με έπαιρνε τηλέφωνα, επέμενε. Όταν το σήκωσα δεν είχε κάτι να πει. Του είπα να μην με ξαναενοχλήσει. Δεν με ξαναπήρε αλλά τύχαινε να τον βλέπω και μόνο του και με την οικογένειά του. Κάθε φορά που περνούσα από μπροστά του, δεν δίσταζε να με κοιτάξει ακόμα και μπροστά στη γυναίκα του από πάνω ως κάτω. Μου είπαν ότι έπρεπε να το καταγγείλω την ώρα που έγινε. Αλλά επειδή ήμουν ενήλικη δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Είχα πάρει σε αστυνομικά τμήματα. Ήξερα ότι υπήρχαν μικρές κοπέλες που πήγαιναν στο κατηχητικό και να τις είχε προσεγγίσει. Δεν με πίστευαν, δεν μπορούσα να βγάλω άκρη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες οι ειδήσεις

Πηγή: skai.gr