Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 14χρονης και πορνογραφία ανηλίκων

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης ιερέας στο ναό Αγίου Δημητρίου των Όπλων στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος τότε ιερέας (37 ετών σήμερα) κατηγορείται ότι βίαζε το 14χρονο κορίτσι (17 ετών σήμερα), το οποίο γώρισε στο Κατηχητικό.

Φέρεται δε να το είχε ασελγήσει σε βάρος του τόσο σε χώρους του ναού, όσο και σε άλλα μέρη. 

Ενδεικτικό της κατάστασης που βίωνε στα χέρια του η ανήλικη είναι το γεγονός ότι ήταν τόσο τρομοκρατημένη που είχε φτάσει στο σημείο να λιποθυμά όταν τον έβέπε. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη». 

Διαβάστε όλες οι ειδήσεις

Πηγή: skai.gr