Νέα Ιωνία: 33χρονος παραδόθηκε και συνελήφθη για συνέργεια στην δολοφονία 40χρονου υδραυλικού σε καφετέρια

Παραδόθηκε σήμερα το πρωί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής 

Ένας άνδρας 33 ετών, υπήκοος Αλβανίας παραδόθηκε σήμερα το πρωί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και συνελήφθη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του 40χρονου υδραυλικού σε καφέ στη Νέα Ιωνία στις 21 Φεβρουαρίου.

Ο 40χρονος υδραυλικός είχε πάει το μοιραίο βράδυ στην καφετερία προκειμένου να παρακολουθήσει ένα αγώνα ποδοσφαίρου, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ δύο αλβανικών συμμοριών, κατά την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 33χρονος Αλβανός παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί αυτοβούλως στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής όπου και συνελήφθη βάσει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 20/3 είχε συλληφθεί από στελέχη της ασφάλειας Κυψέλης για την ίδια υπόθεση ένας 23χρονος.

Ο άνδρας, ηλικίας 23 ετών εντοπίστηκε στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Θήρας. Σε βάρος του, όπως και σε βάρος έξι ακόμη ατόμων, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών, που διατάσει την σύλληψη και την κράτησή του.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης έχουν εκδοθεί επτά εντάλματα σύλληψης για την φονική συμπλοκή με θύμα τον 40χρονο υδραυλικό.

Δυο από τους βασικούς δράστες του αιματηρού περιστατικού, οι αλλοδαποί «αρχηγοί» των δυο συμμοριών που αντάλλαξαν πυροβολισμούς το μοιραίο βράδυ, φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό. 

Πηγή: skai.gr