Ναύπακτος: 48χρονος αποπειράθηκε να σκοτώσει 67χρονο στη μέση του δρόμου - Αναζητούνται τα κίνητρα

Ο δράστης επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στο θύμα και τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα

Ένας 48χρονος συνελήφθη σήμερα στην Ναύπακτο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 67χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος, πλησίασε αρχικά πεζός τον 67χρονο, την στιγμή που ο τελευταίος είχε σταθμεύσει το δίκυκλο που οδηγούσε σε κεντρικό σημείο της Ναυπάκτου.

Ακολουθεί βίντεο από το nafpaktianews.gr

Αμέσως μετά ο 48χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο εναντίον του 67χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη.

Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή, ενώ τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου, που είχαν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες, εντόπισαν τον 48χρονο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, εντοπίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, τα ρούχα που φορούσε ο 48χρονος την στιγμή που επιτέθηκε στον 67χρονο, ένας σουγιάς και τέσσερα στιλέτα.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου συνεχίζουν τις έρευνες σχετικά με τα κίνητρα του δράστη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ