Κλείσιμο

«Μύρισε» Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας Dirty Angels

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο στη Θέρμη, στο Ασβεστοχώρι, στην Περαία, σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, στην ορεινή Χαλκιδική και σε άλλα σημεία

Είναι αλήθεια ότι το Χόλιγουντ ψηφίζει σταθερά Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστεί σε αυτή την επιτυχία. Για μια ακόμη φορά βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Dirty Angels» με πρωταγωνίστρια την Eva Green.

Η ταινία δράσης «Dirty Angels» φέρνει στη Θεσσαλονίκη σπουδαία ονόματα του Χόλιγουντ. Με σκηνοθέτη τον Martin Campbell, που βρίσκεται πίσω από δύο ταινίες James Bond, και πρωταγωνίστρια την Eva Green. Στο πλευρό της και η Maria Bakalova.

Ο προϋπολογισμός της ταινίας είναι 35 εκατομμύρια ευρώ. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που θα διαρκέσουν περίπου τρεις μήνες, εκτιμάται ότι θα απασχοληθούν περίπου 250 Έλληνες σε διάφορες θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο στη Θέρμη, στο Ασβεστοχώρι, στην Περαία, σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, στην ορεινή Χαλκιδική και σε άλλα σημεία. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν τρεις μήνες στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, η ταινία θα ολοκληρωθεί στο Μαρόκο. 

Η ταινία διαδραματίζεται στο σύγχρονο Αφγανιστάν. Την παραμονή της αναχώρησης των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ακολουθεί την ιστορία μιας μονάδας του αμερικανικού στρατού, που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες και η οποία προσπαθεί να απελευθερώσει τους συμπολεμιστές της από την αιχμαλωσία, καθώς και Αφγανούς αμάχους που παγιδεύονται μεταξύ του ISIS και των Ταλιμπάν.

Πηγή: skai.gr