Με παρέμβαση εισαγγελέα απομακρύνθηκαν οι ξαπλώστρες από την Αγία Άννα στη Μύκονο -Φωτογραφίες

Συνελήφθη ένας εκ των ιδιοκτητών, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου, για να δικαστεί κατηγορούμενος για παράνομη κατάληψη αιγιαλού

Από το πρωί σήμερα ο Εισαγγελέας Εφετών κύριος Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου με ισχυρή αστυνομική δύναμη επέβαλε τον νόμο και απομακρύνθηκαν όλες οι παράνομες εγκαταστάσεις από την παραλία της Αγίας Άννας στη Μύκονο.

Ο εισαγγελέας Κυκλάδων εφάρμοσε το πρωτόκολλο απομάκρυνσης των ξαπλωστρών στην παραλία, το οποίο εκκρεμούσε από πέρυσι, αλλά κανένας δεν υλοποιούσε. Οι ξαπλώστρες απομακρύνθηκαν και η παραλία απελευθερώθηκε.

Μάλιστα, συνελήφθη ένας εκ των ιδιοκτητών, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου, για να δικαστεί κατηγορούμενος για παράνομη κατάληψη αιγιαλού.

Πρόκειται για την παραλία για την οποία ο ΣΚΑΙ είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες πως αποτέλεσε αφορμή για μια νέα υπόθεση ξυλοδαρμού στο νησί των ανέμων. Όταν κάτοικος παραπονέθηκε για την κατάληψη της παραλίας από τις ξαπλώστρες έγινε αποδέκτης άγριου ξυλοδαρμού. 

Δείτε φωτογραφίες:

Το πριν

Μύκονος Παραλία Αγίας Άννας

Μύκονος Παραλία Αγίας Άννας

 Το μετά

Μύκονος Παραλία Αγίας Άννας

Μύκονος Παραλία Αγίας Άννας

Πηγή: skai.gr