Συνελήφθη ο οδηγός του jet ski με το οποίο τραυματίστηκε ο 10χρονος στην Ιεράπετρα

Πώς συνέβη το ατύχημα - Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Στη σύλληψη του 32χρονου Έλληνα, ο οποίος οδηγούσε το jet ski στην Ιεράπετρα, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός 10χρονου παιδιού, που επέβαινε στο θαλάσσιο όχημα, προχώρησε το Λιμενικό.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού: 

Αναφορικά με τον τραυματισμό άνδρα και ανήλικου ατόμου στην Ιεράπετρα την 12-07-2023, γνωρίζεται ότι συνελήφθη ο 32χρονος ημεδαπός χειριστής του θαλάσσιου μοτοποδηλάτου (jet ski), για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια).

Πώς συνέβη το ατύχημα

Ο 10χρονος μαζί με την οικογένειά του έκαναν διακοπές στην Κρήτη. Την Τετάρτη, την ώρα που βρίσκονταν στην περιοχή Ορμού στον Μακρύ Γιαλό της Ιεράπετρας ο 10χρονος μαζί με έναν 32χρονο αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα με jet ski.

Κατά την επιστροφή τους στην ακτή ο 32χρονος φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο και το Jet ski και «καρφώθηκε» στις ξύλινες εγκαταστάσεις.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για περίθαλψη στα τραύματά του ενώ ο 10χρονος οδηγήθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Κρήτη