Κλείσιμο

Μύκονος: Ανοικτό και με κόσμο το κλαμπ μετά το «πάρτυ συνωστισμού» (vid)

Δύο μέρες μετά και παρά το λουκέτο , το γνωστό beach bar στην παραλία Φτελιά , στη Μύκονο, συνεχίζει να λειτουργεί. 

Όπως κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΙ και ο Μίλτος Σακελάρης , σαν να μην έχει γίνει τίποτα , οι ξαπλώστρες είναι γεμάτες και ο κόσμος απολαμβάνει το κοκτέιλ του , κι όλα αυτά με τη βούλα του νόμου που επιτρέπει να λειτουργεί η επιχείρηση για τουλάχιστον  4 μέρες ακόμα μέχρι να ασκηθεί έφεση. 

Υπενθυμίζεται πως στην επιχείρηση είχε λάβει χώρα «πάρτι συνωστισμού» εκατοντάδων ατόμων, πάνω στην άμμο , γύρω από το κεντρικό μπαρ του καταστήματος.

Οι εικόνες παντελούς μη τήρησης των μέτρων προφύλαξης, ανησύχησαν αμέσως τους λοιμωξιολόγους . 

Οι επιχειρηματίες του νησιού μιλούν για ένα ατυχές περιστατικό, παράλληλα τονίζουν πως τα υγειονομικά πρωτόκολλα που όπως λένε στη πράξη είναι δύσκολα να εφαρμοστούν. 

Ξεκάθαρο ήταν το  μήνυμα του υφυπουργού πολιτικής προστασίας σε όσους χαρακτήρισαν το  πρόστιμο για κλείσιμο της επιχείρησης αυστηρό. 
« Δεν πρέπει να υπάρχουν περιοχές που να φαντάζουν ότι είναι εκτός νόμου. Αυτό δεν είναι επιτρεπτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία» είχε αναφέρει ο κος Χαρδαλιάς.

Μετά την επιβολή λουκέτο στο συγκεκριμένο beach bar πολλά ήταν τα καταστήματα στη χώρα που  επέλεξαν να μην ανοίξουν καθώς όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους θα ήταν αδύνατος ο έλεγχος των μέτρων ασφαλείας. 

Οι Μυκονιάτες είναι πλέον διατεθειμένοι να αντιδράσουν δυναμικά, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο απεργίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αυστηρό πρόστιμο που επιβλήθηκε στο beach bar στην Φτελιά. 

Πηγή: skai.gr