Ξεκίνησε κανονικά το καλοκαίρι στη Μύκονο, ωστόσο οι έλεγχοι είναι αυστηρότεροι λόγω του κορωνοϊού.

Τα πάρτυ ξεκίνησαν με αρκετή προσέλευση κόσμου και η νυχτερινή διασκέδαση επανήλθε στα δεδομένα της προ κορωνοϊού εποχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα πρόστιμα. Πηγές αναφέρουν ότι δύο μήνες «λουκέτο» και 20.000 ευρώ πρόστιμο «έπεσε» σε γνωστό μαγαζί στη Φτελιά Μυκόνου για πάρτυ, στο οποίο δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, ενώ φαίνεται να υπάρχει και δεύτερο μαγαζί που έλαβε πρόστιμο για τους ίδιους λόγους.

Όπως αναφέρει στον ΣΚΑΪ ο Πέτρος Νάζος από το Mykonos Live TV, τα καταλύματα που έχουν ανοίξει έχουν 100% πληρότητα και πολλοί επισκέπτες φιλοξενούνται και σε σπίτια φίλων. Επίσης, χαρακτήρισε άδικο το πρόστιμο σε γνωστό μπιτς μπαρ για τους εργαζομένους.

Ο ΓΓ Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στα Ακραία Φαινόμενα για τους ελέγχους και τα πρόστιμα επιβεβαίωσε πως με επιχείρηση της αστυνομίας έκλεισε το κατάστημα στη Φτελιά Μυκόνου.Δεν υπάρχει διαδικασία ανάκλησης.

Επίσης, τόνισε ότι υπάρχει πλαίσιο με αυστηρές κυρώσεις για όσους δεν υπακούν στα μέτρα. Όποιο μαγαζί δεν τηρήσει τους όρους θα κλείσει, επεσήμανε.

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις