Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων-Με αλυσίδες στην Αθηνών-Λαμίας από Αφίδνες

Μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από Ρέντη προς και έως Γέφυρα Καλυφτάκη καθώς με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, απαγορεύτηκε μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων  η κυκλοφορία κάθε είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των τρισήμιση  τόνων, και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στην Αθηνών-Λαμίας ανάμεσα στον κόμβο Καλυφτάκη και το 58ο χιλιόμετρο στα ορια του νομου Αττικής. 

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας από το ύψος των διοδίων Αφιδνών γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Κλιμάκια της τροχαίας πραγματοποιούν ελέγχους στα οχήματα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παραλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία  για βαρεως τυπου οχηματα και οχηματα που δεν φερουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό EΛEYΣINAΣ-ΘHBΩN και στα δυο ρευματα κυκλοφοριας, λόγω χιονόπτωσης. 

Λόγω χιονόπτωσης, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ -και στα δύο ρεύματα.

Πηγή: skai.gr