Μπακογιάννης στον ΣΚΑΪ: Κάνουμε 10 παιδικές χαρές τον χρόνο - Θα ξεπεράσουμε τις 40 ως το τέλος του χρόνου

Ερωτηθείς για την χθεσινή επιστολή Ερντογάν, ο κ. Μπακογιάννης σχολίασε πως «είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά να μην κάνουμε το μικρό μεγάλο, είναι ένα παράθυρο ευκαιρίας που δεν πρέπει να κλείσει».

Στην νέα παιδική χαρά στην Πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο, βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, από όπου συνομίλησε το πρωί της Κυριακής με τον Γιώργο Αυτιά στην εκπομπή Καλημέρα στον ΣΚΑΪ.

«Είναι η 31η παιδική χαρά που φτιάξαμε αυτή στο Μεταξουργείο» είπε ο κ. Μπακογιάννης και συνέχισε λέγοντας ότι έχει βάλει στόχο κάθε παιδάκι στο Δήμο Αθηναίων να έχει μια παιδική χαρά σε απόσταση 10 λεπτά περπάτημα.

Η νέα αυτή παιδική χαρά στην πλατεία Αυδή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση και έχει χώρους ασφαλείς για παιδιά κάθε ηλικίας.

«Έχουμε στόχο να κάνουμε 10 καινούριες παιδικές χαρές τον χρόνο, θα ξεπεράσουμε τις 40 ως το τέλος του χρόνου» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων και συμπλήρωσε πως «ταυτόχρονα δουλεύουμε τα γήπεδα, τους χώρους πρασίνου, τα pocket park, δουλεύομε όλα τα μικρά που κάνουν τα μεγάλα».

Ερωτηθείς για την χθεσινή επιστολή Ερντογάν, ο κ. Μπακογιάννης σχολίασε πως «είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά να μην κάνουμε το μικρό μεγάλο, είναι ένα παράθυρο ευκαιρίας που δεν πρέπει να κλείσει. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα και συνέπεια λόγων και έργων. Νομίζω πως εκεί είναι τώρα η κυβέρνηση».

Και συνέχισε: «Ναι, να κάνουμε τη συζήτηση, αλλά ξεκαθαρίζοντας τη δική μας θέση που ταυτίζεται το Διεθνές Δίκαιο και πώς μπορούμε  να προχωρήσουμε μπροστά αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος».

«Κρατάω μικρό καλάθι, να μην παρασυρόμαστε από τις εξελίξεις» σημείωσε.
 

Πηγή: skai.gr